Continental 9 sivi crep

Tondach Continental 9 sivi crep

Kao odgovor na tražnju tržišta iz novog pogona Wienerberger u Kanjiži dolazi i prepoznatljivi Continental 9 crep sada u sivoj engobi.

Koja je prava boja crepa za vaš krov

Novitet na tržištu

Moderan oblik, format i dizajn dobio je izraz i u sivoj boji. Engoba Tondach crepa je postojana kao i sam crep, a nova nijansa se javila kao potreba pri projektovanju i izgradnji modernih objekata.

 

Savremeni trendovi arhitekture stvaraju različite potrebe za bojama i oblicima glinenog crepa. Tondach glineni crep se ne farba veštačkim bojama, već se prirodnim procesom engobiranja i glaziranja dobija potpuno prirodna nijansa.


Tondach crep ima širok spektar boja i dozvoljava potpunu kreativnu slobodu.

Uklopite boju crepa sa fasadom vašeg doma

Ako želite da vaš dom odiše komforom i uz to da ima moderan izgled i dizajn, verujemo da će pravi izbor oblika i boje crepa pomoći u dostizanju željenog efekta. Tamniji tonovi, svedene linije i manji nagib krova građevine, učiniće čitav objekat savremenim i estetski lepim. Svakako, praktična namena svakog građevinskog materijala se ne sme zaboraviti, te je izuzetno bitno da crep bude napravljena od kvalitetnih glinenih sirovina i to uz pomoć najbolje tehnologije. Crep od prirodne opeke se peče na izuzetno visokim temperaturama što ga čini otpornim na vatru, kao i na druge spoljne uticaje. Kvalitetan i klasičan materijal u crnoj ili sivoj boji daje i upečatljiv izgled i dugotrajnu zaštitu.  Iako klasični, zemljani tonovi cigle imaju svoj šarm, ljubitelji modernog stila se pre odlučuju za monohromatska, svedena rešenja.

 

Kada ste se odlučili za moderan stil fasade sa tamnijom ciglom od opeke, onda je uklapanje crepa sa ostatkom kuće sledeći korak. Za objekte koji teže modernoj estetici sa ravnim linijama, minimalističkom dekoracijom i sa mnohromatskom fasadom, onda je i crep u crnoj i sivoj boji velikog formata dobar izbor. Tondach Continental 9 crep velikog formata je pogodan i za postavljanje na manje nagibe, te se može postaviti i na kosine od 10°.

Sve što niste znali o biber crepu
Continental 9 sivi

Pročitajte još...

Tri hiše, Slovenija

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

  • Besplatno savetovanje o izboru materijala
  • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
  • Besplatni proračuni potrebnog materijala

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše predstavnike prodaje.

Tehnička podrška

Kako biste lakše odabrali materijale, saznali više o njihovoj ugradnji, kao i dobili besplatnu specifikaciju materijala za vaš objekat, na raspolaganju vam je naš stručni tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a.