wienerberger moderna arhitektura
wienerberger modern house slovenia

Arhitektura i reference

Arhitektonska rešenja širom sveta neka vam budu inspiracija prilikom građenja vašeg objekta. Objekti građeni Wienerberger proizvodima koje ćete pronaći u galeriji, pravi su primer kvalitetne i inspirativne gradnje. Ukoliko volite moderna, vizionarska rešenja ili pak tradicionalnu arhitekturu, ovde ćete pronaći različite ideje koje vam mogu biti inspiracija.

U zavisnosti od stila izgradnje, odaberite grupu referentnih projekata koji vas zanimaju:

Nesvakidašnji, moderni objekti kod kojih se investitori i arhitekte nisu plašili da eksperimentišu kako bi dobili objekte koji privlače poglede prolaznika.

Sam pogled na ove objekte doprineće da se osećate kao da ste na odmoru. Tople nijanse fasada i valoviti oblici krovova odišu pravim mediteranskim dahom. Neka i vaš dom bude oaza za opuštanje i uživanje.

Ukoliko ste ljubitelj klasične arhitekture ovi objekti će biti prava inspiracija za vas. Odišu toplinom i bezvremenskom lepotom. 

Objekti koji odolevaju zubu vremena i uporno dokazuju da su iz godine u godinu sve lepši. Autentično renovirani vrhunskim materijalima oduzimaju dah.

Ako ipak više volite da potražite inspiraciju prema tipu objekta, galerija pred vama je pravi izbor:

Planovi za dom iz snova počinju inspiracijom. Vaš dom je odraz vašeg karaktera a ovde možete odabrati inspirativne objekte koji to i oslikavaju.

Višestambeni objekti koji ruše predrasude o monotonom životu u zajednici. Igra oblika i boja doprinosi inovativnim arhitektonskim rešenjima koja dominiraju svojim izgledom.

Zanimljiva i kreativna rešenja objekata koji su namenjeni javnoj upotrebi od dečijih vrtića i škola, do crkava i spomenika kulture.

Novi trendovi u turizmu zahtevaju objekte koji će zaokružiti celokupan utisak relaksacije i odmora. Inspirativna arhitektonska rešenja po kojim će se odmor pamtiti godinama.

Bezoek onze showroom

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

  • Besplatno savetovanje o izboru materijala
  • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
  • Besplatni proračuni potrebnog materijala