wienerberger moderna arhitektura
wienerberger modern house slovenia

Arhitektura i reference

Arhitektonska rešenja širom sveta neka vam budu inspiracija prilikom građenja vašeg objekta. Objekti građeni Wienerberger proizvodima koje ćete pronaći u galeriji, pravi su primer kvalitetne i inspirativne gradnje. Ukoliko volite moderna, vizionarska rešenja ili pak tradicionalnu arhitekturu, ovde ćete pronaći različite ideje koje vam mogu biti inspiracija.

U zavisnosti od stila izgradnje, odaberite grupu referentnih projekata koji vas zanimaju:

Moderni objekti

Nesvakidašnji, moderni objekti kod kojih se investitori i arhitekte nisu plašili da eksperimentišu kako bi dobili objekte koji privlače poglede prolaznika.

Mediteranski objekti

Sam pogled na ove objekte doprineće da se osećate kao da ste na odmoru. Tople nijanse fasada i valoviti oblici krovova odišu pravim mediteranskim dahom. Neka i vaš dom bude oaza za opuštanje i uživanje.

Klasični objekti

Ukoliko ste ljubitelj klasične arhitekture ovi objekti će biti prava inspiracija za vas. Odišu toplinom i bezvremenskom lepotom. 

Kulturna baština

Objekti koji odolevaju zubu vremena i uporno dokazuju da su iz godine u godinu sve lepši. Autentično renovirani vrhunskim materijalima oduzimaju dah.

Ako ipak više volite da potražite inspiraciju prema tipu objekta, galerija pred vama je pravi izbor:

Porodične kuće

Planovi za dom iz snova počinju inspiracijom. Vaš dom je odraz vašeg karaktera a ovde možete odabrati inspirativne objekte koji to i oslikavaju.

Višestambeni objekti

Višestambeni objekti koji ruše predrasude o monotonom životu u zajednici. Igra oblika i boja doprinosi inovativnim arhitektonskim rešenjima koja dominiraju svojim izgledom.

Javni objekti

Zanimljiva i kreativna rešenja objekata koji su namenjeni javnoj upotrebi od dečijih vrtića i škola, do crkava i spomenika kulture.

Turistički objekti

Novi trendovi u turizmu zahtevaju objekte koji će zaokružiti celokupan utisak relaksacije i odmora. Inspirativna arhitektonska rešenja po kojim će se odmor pamtiti godinama.

Bezoek onze showroom

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

  • Besplatno savetovanje o izboru materijala
  • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
  • Besplatni proračuni potrebnog materijala