• Uslovi korišćenja

Nešto što bi bilo korisno znati!
 
Wienerberger web stranica je instalirana da bi Vas informisala o Wienerberger korporaciji i o njenim proizvodima i uslugama.

Wienerberger se ograđuje od svake odgovornosti koja može nastati na temelju netačnih informacija.

Wienerberger web stranica je instalirana da bi Vas informisala o Wienerberger korporaciji i o njenim proizvodima i uslugama. Takođe Vas želimo obavestiti da se baza Wienerberger kompanije, prema zakonu o e-mail komunikaciji, može pronaći pod Editorial.

Mi zaštitu baze podataka shvatamo vrlo ozbiljno, više podataka o tome sadržano je u našem Privacy Statement.

Odgovornost:

Sve informacije koje možete pronaći na našim web stranicama pažljivo su sastavljene, međutim, nismo u mogućnosti dati nikakvu garanciju za sadržaj naših stranica. Wienerberger se izričito ograđuje od svake odgovornosti koja bi mogla proizaći iz netačnih informacija sadržanih na našim web stranicama.

Wienerberger će pokušati osigurati da naše web stranice budu uvek dostupne, međutim, korisnici nemaju pravo prigovora na to. Wienerberger je ovlašćen da ograniči ili onemogući dostupnost i mogućnost upotrebe web stranica na svoju ličnu odgovornost.

Wienerberger se ne može smatrati odgovornim za štetu koja bi mogla nastati korišćenjem web stranica u vremenu kada im je pristup ograničen ili onemogućen.

Copyright informacije:

Ukupni sadržaj Wienerberger web stranica (tekstovi, slike, animacije) zaštićen su copyright-om i strogo je zabranjeno njihovo kopiranje i daljnje distribuiranje bez izričitog odobrenja od strane Wienerbergera.
 
Wienerberger se ograđuje od svake odgovornosti koja može nastati na temelju netačnih informacija.

Wienerberger web stranica je instalirana da bi Vas informisala o Wienerberger korporaciji kao i o njenim proizvodima i uslugama. Takođe Vas želimo obavestiti da se baza Wienerberger kompanije, prema zakonu o e-mail komunikaciji, može pronaći pod  Impresum.

 

Mi zaštitu baze podataka shvatamo vrlo ozbiljno, više podataka o tome sadržano je u našoj Izjavi o privatnosti.