Close up view of young business people putting their hands together. Stack of hands. Unity and teamwork concept.

Wienerberger kao poslodavac

Ukoliko želite dinamično internacionalno okruženje i priliku za razvoj i implementaciju novih ideja i rešenja, na pravom ste mestu.

Predanost, stručnost i motisanost naših kadrova čine osnovu za održivost i konkurentnost kompanije. Mi smo multikulturalna kompanija, a različitost vidimo kao našu snagu. Od naših zaposlenih očekujemo spremnost za promene, postupanje u skladu sa vrednostima i ličnu odgovornost. Obezbeđujemo razvoj karijere u internacionalnom okruženju.

U našem timu želimo ljude koji su predani, strastveno pristupaju poslu koji rade, razmišljaju i deluju kao preduzetnici i stalo im je do svog ličnog i poslovnog razvoja. Želimo ljude koji se usuđuju da izađu iz ustaljenih obrazaca i okvira, ali istovremeno prepoznaju i cene trajne vrijednosti. 

Rasti uz Wienerberger


Našim kolegama nudimo široku lepezu interne i eksterne edukacije i osposobljavanja, kao što je prezentacija proizvoda, radionice za upravljanje projektima i seminari za razvoj tehnika prezentovanja.  Na primer, naši zaposleni mogu učestvovati u seminarima o unapređivanju veština kako prodaje, tako i karakternih osobina u poslu.
 
Wienerberger Ready4Excellence program za buduće talente pruža mogućnosti ličnog razvoja i internacionalne razmene informacija.

Uz Wienerberger Engineering Academy (akademijom za inženjere) osnovali smo i stalnu obrazovnu ustanovu za različita tehnička područja u keramičarskom poslu. U njoj se obrađuju posebni moduli i programi o temama koje se odnose na optimizaciju pogona i procesa kao i programi o energetsku efikasnosti i rentabilnost. 

Sem svega navedenog, naši kadrovi imaju priliku da unaprede svoje znanje rada na računaru kao i engleskog jezika uz stručne saradnike kompanije koji su na raspolaganju.

 

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenih je naša najvažnija odgovornost

Nastojimo da osiguramo najbolju moguću simbiozu između sigurnih, modernih i produktivnih radnih uslova kako bismo sprečili povrede ili bolesti na radnom mestu ili zbog radova koje obavlja kompanija ili koji se obavljaju u ime kompanije. Naši zaposleni su izvor naše kreativnosti i inovativnog duha. Ova politika bi nam trebala služiti kao podrška u pružanju najboljeg okruženja koje naše zaposlene podstiče na angažovanost i motivisanost.

 

Bez nezgoda - moguće je.

Zdravlje i zaštita na radu su deo poslovnog cilja, a obzirom na naša definisana načela i vrednosti, nema razloga da zanemarimo bilo koju meru opreza ili sigurnosno pravilo.

Ove mere moraju biti ugrađene u svaku aktivnost koju obavljamo kako bi je obavili na adekvatan, zdrav i siguran način u svakom trenutku. Temeljni procesi u našoj organizaciji su definisanje, prepoznavanje i smanjivanje opasnosti.

Moramo da osiguramo da tu odgovornost delimo na otvoreni, dobro organizovan, sistemski i proaktivan način kako bismo podigli svoju svijest o zdravlju i sigurnosti, i kulturi na putu ka postizanju dugoročnog cilja od nula nezgoda.

Nema mesta za kompromise kad se radi o zdravlju i sigurnosti

 

Wienerberger sprovodi sistem upravljanja zdravljem i sigurnosti kako bi sprečio povrede i bolesti, zbog čega ulaže sve razumne napore kako bi:

  • Bio u skladu sa svim zakonima i propisima u svim zemljama gde je Wienerberger prisutan, kao i sa sopstvenim standardima i smernicama, kao minimum
  • Uveo snažnu organizacionu kulturu, ponašanje i donošenje odluka izgrađenih na osnovu poverenja
  • Definisao odgovornosti vezane za zaštitu zdravlja i sigurnost za rukovodioce, zaposlene i izvođače
  • Uveo preventivne mere i postupke u vanrednim situacijama 
  • Dodelio odgovarajuća sredstva za ispunjavanje obaveza ove politike
  • Svim zaposlenima i izvođačima osigurao odgovarajuće informacije i redovnu obuku o aspektima zdravlja i zaštite na radu
  • Uveo sisteme i postupke za prepoznavanje, sprečavanje i smanjivanje opasnosti i rizika u saradnji sa zaposlenima
Architects working in their office

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a.