prodori hero
prodori hero 2

Dozvolite vašem krovu da slobodno diše

Godinama unazad se spekuliše o važnosti i kvalitetu krovnih prodora. Na tržištu se mogu pronaći različiti proizvodi za ovu namenu, ali prilikom odabira morate voditi računa i dugoročno razmišljati o stabilnosti i funkcionalnosti vašeg krova. Tondach sistem obezbeđuje siguran i trajan, kao i vizuelno usklađen krov! Pored svega, ovo je jedini sistem krovnih prodora za koji dobijate 33 godine pisane garancije baš kao i na vrhunski kvalitetan Tondach crep. 

Prava investicija u budućnost

investicija

 

 

Investicija u izgradnju ili renoviranje krova bi trebala da bude dugoročna investicija u sigurnost vaših ukućana. Međutim, u moru različitih supstituta često nailazimo na situaciju da ljudi, pokušavajući da „uštede“, biraju proizvode koji ne omogućavaju da krov traje decenijama - limene ili plastične prodore.


Tondach keramički prodori su nesumnjivo idealan izbor za vaš krov jer keramički element štiti unutrašnje delove prodora od vremenskih uticaja. Samim tim kompletan sistem traje duže i obezbeđuje stabilnost krovne konstrukcije! U tekstu koji je pred vama uvidećete važnost dobrog izbora.

 

Prijavi se za proračun materijala

Saznaj šta ti treba za kvalitetnu gradnju

Zatraži uzorak

Uveri se u kvalitet naših proizvoda

Isprobaj kalkulatore

Okvirna količina materijala je na par klikova od tebe

Keramički krovni prodori doprinose funkcionalnosti krova

Blurry roofer presenting his crisp thumb

Tondach krovni sistemi su osmišljeni tako da svaki element, pa i krovni prodor, ima svoj značaj i maksimalno doprinese da vaš krov traje što duže. Od presudnog značaja je uticaj pojedinog elementa na kompletnu funkciju krova.


Ukoliko se vratimo na početak, setićemo se da ventilacija krova i pravilno izvođenje krovnih prodora doprinose tome da se krovna potkonstrukcija očuva kroz godine koje dolaze kao i da sama drvena konstrukcija izdrži sve vremenske uticaje (neprilike). Ukoliko zanemarimo važnost ovih elemenata sistema, vrlo lako može doći do nakupljanja vodene pare a samim tim propadanja drvene konstrukcije. Zamislite koliko to može biti opasno po stabilnost kompletnog krova?! Da li želite da rizikujete zdravlje i živote svojih najdražih? Sigurni smo da je odgovor NE! Zato dozvolite vašem krovu da „slobodno diše“!


Sem funkcionalnih prednosti, vaš krov je spolja vizuelno potpuno usklađen jer se ovi prodori proizvode od gline (koja je prirodan materijal) u istoj nijansi i obliku kao i crep koji ste odabrali za vaš krov! Ovakvu neprevaziđenu estetiku može vam omogućiti samo namenski proizveden keramički krovni prodor.


Dugovečnost osigurava da je ovo rešenje daleko povoljnije, u odnosu na minimalan broj godina funkcionalnosti (što je obezbeđeno pisanom garancijom od 33 godine), a sa bilo kojim drugim rešenjem (limenim ili plastičnim) je potpuno neuporedivo.

 

 

U videu koji je pred vama pogledajte pravilan način montaže prodora

Prednosti ovog Tondach sistema

  • Odlično strujanje vazduha zahvaljujući veličini ventilacionih otvora
  • Ventilacioni komplet se proizvodi za sve modele presovanog crepa
  • Komponente sistema su idealno rešenje za postizanje standardizovanog i vetro-nepropusnog priključka
  • Jednostavna, brza i sigurna montaža
  • Primenjljivi su za sve nagibe krova
  • Postojani su na sve vremenske uslove i UV zračenje
ventilacioni prodori
33 godine garancije

 

 

 

*Preporučujemo, kao i kod svih prodora kroz krovnu ravan, postavljanje gustog rasporeda snegobrana iznad samog prodora.

 

Odabirom Tondach keramičkih krovnih prodora nećete morati da brinete! Vaš krov će sigurno trajati duže i biti potpuno funkcionalan. Dobićete funkcionalan i trajan krov, a uz sve to i pisanu garanciju od 33 godine iza koje stoji kompanija koja posluje već 2 veka. Razmišljajte dugoročno i donesite pravu odluku. Samo original Tondach je dovoljno kvalitetan za vaš krov!

Pročitajte još...

Tri hiše, Slovenija

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

  • Besplatno savetovanje o izboru materijala
  • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
  • Besplatni proračuni potrebnog materijala

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše predstavnike prodaje.

Tehnička podrška

Kako biste lakše odabrali materijale, saznali više o njihovoj ugradnji, kao i dobili besplatnu specifikaciju materijala za vaš objekat, na raspolaganju vam je naš stručni tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a.