continental plus crni

Continental Plus, crep koji odoleva svim testovima

Tondach glineni crep se sastoji od visokokvalitetne gline koja je pečena na veoma visokim temperaturama. To ga čini posebno stabilnim i otpornim na toplotu i smrzavanje kao i na prljavštinu i hemikalije. Oplemenjena gornja površina osim dugotrajne estetike pruža potpunu postojanost na UV zračenje. Dokazani vek njegovog trajanja je preko 100 godina.

 

Celokupnim Tondach sistemskim rešenjima ostvaruje se savršena sigurnost i zaštita od sve ekstremnijih vremenskih nepogoda.

Tondach glineni crepovi nezapaljivi su, jer su već pečeni tokom proizvodnje, a dodatna postojanost i zaštita od požara dobija se pečenjem crepa na 1.000°C. Pored svega toga, oni u slučaju požara neće ispuštati otrovne gasove.

Continental Plus je vrhunski Tondach crep, omiljen među investitorima ali i majstorima. Njegove elegantne crte daju posebnost svakom krovu. Ovaj, dobro poznat crep, od nedavno je dostupan i u crnoj boji. Njegove tehničke karakteristike svrstavaju ga među crepove koji su optimalni za svaki krov. Ovaj crep spada u kategoriju „Continental line“ ali je vrlo popularan i u mediteranskim krajevima zbog mogućnosti kliznog letvisanja i postavljanja na nižim nagibima krova sa postavljenom podkonstrukcijom.

Njegova lepota ne bledi, jer engoba ima zaštitno svojstvo, te je crep otporan na UV zračenja i razne prirodne uticaje. Vrlo lako se može uklopiti u moderne obejekte sa istančanim ili diskretnim fasadama jer apsolutno odgovara svakom trendu.

 

 
 

Continental Plus u crnoj engobi

Za moderna i smela arhitektonska rešenja

Crep Continental Plus u mat crnoj engobi će se savršeno uklopiti u smele i moderne arhitektonske poduhvate. Ovaj crep je, sem svoje lepote i moderne nijanse, veoma trajan, otporan i kvalitetan.

Njegova lepota ne bledi, jer engoba ima zaštitno svojstvo, te je crep otporan na UV zračenja i razne prirodne uticaje. Vrlo lako se može uklopiti u moderne obejekte sa istančanim ili diskretnim fasadama jer apsolutno odgovara svakom trendu.

Crna boja je postala sinonim elegancije i stila pa tako i Vaš krov može biti „krov sa stilom“ :).

Neka Vaš moderni krov bude mamac za oko svakom prolazniku. Continental Plus u crnoj boji omogućiće Vam da imate siguran, dugotrajan i lep krov na koji ćete biti posnosni!

Obzirom na sve navedene prednosti Tondach crepa, Continental Plus u crnoj boji je idealan izbor za Vas!

Tri hiše, Slovenija

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

  • Besplatno savetovanje o izboru materijala
  • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
  • Besplatni proračuni potrebnog materijala

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše predstavnike prodaje.

Tehnička podrška

Kako biste lakše odabrali materijale, saznali više o njihovoj ugradnji, kao i dobili besplatnu specifikaciju materijala za vaš objekat, na raspolaganju vam je naš stručni tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a.