10 razloga za Tondach
10 razloga zasto tondach

10 razloga zašto Tondach

Tondach glineni crep je prirodni proizvod bez hemijskih dodataka. Nudi brojne mogućnosti dizajna i boja za sve oblike krovova. Sveobuhvatnim vrhunskim sistemskim rešenjima za krov Tondach osigurava zaštitu i sigurnost kao i  energetsku efikasnost u skladu sa današnjim, sve višim, energetskim zahtevima.

1. Kvalitet

Tondach glineni crep je proizvod vrhunskog kvaliteta, napravljen isključivo od prirodnih materijala, pogodan za sve vrste krovova. Kvalitet celokupnog sistemskog rešenja doprinosi stabilnosti i sigurnosti kompletnog krova.

2. Trajnost

Tondach glineni crep se sastoji od visokokvalitetne gline koja je pečena na vrlo visokim temperaturama. To ga čini posebno stabilnim i otpornim na toplotu i zamrzavanje kao i na prljavštinu  i hemikalije. Oplemenjena gornja  površina crepa osim dugotrajne  estetike pruža potpunu postojanost na UV zračenje, kiseline i hemikalije. Dokazani vek njegovog trajanja je preko 100 godina.

Prijavi se za proračun materijala

Saznaj šta ti treba za kvalitetnu gradnju

Zatraži uzorak

Uveri se u kvalitet naših proizvoda

Isprobaj kalkulatore

Okvirna količina materijala je na par klikova od tebe

3. Tondach sistem gradnje

Celokupnim sistemom gradnje osiguravamo sigurnost i zaštitu krova od najekstremnijih vremenskih uslova, štedimo energiju, osiguravamo prijatnu klimu, a pored toga značajno produžavamo njegov životni vek.

4. Postojanost boja

Uz širok raspon boja i modela Tondach crep je u potpunosti otporan na UV zračenje u smislu postojanosti boje i zadržavanja prvobitnog izgleda. Različite gornje površine i završne obrade na prirodnoj bazi nanose se u procesu proizvodnje na suvu površinu crepa i tako pripremljeni se peku na preko 1.000 ºC. Time postaju čvrst, nedeljivi deo crepa, što dovodi do proizvoda kod kojeg postojanost boja i trajni kvalitet uopšte nisu upitni.

5. Jednostavnost i brzina ugradnje

Zbog Tondach sistema gradnje, velikih formata i dizajna samog crepa, smanjenog letvisanja i prilagođenog pakovanja značajno se ubrzavaju radovi potrebni za postavljanje Tondach krova.

6. Ekologija 

Tondach glineni crep je napravljen od potpuno prirodnih materijala, od  4 osnovna elementa: zemlje, vazduha, vatre i vode, bez hemijskih dodataka pa crep ne ispušta zagađivače, alergene ili hemikalije u okolinu. Upravo zbog toga kišnica sa krovova od Tondach glinenih crepova je u potpunosti ekološki  prihvatljiva. Glineni Tondach crepovi se mogu skoro 100% reciklirati, a moguće je i njihovo ponovno korišćenje i postavljanje.

7. Stručno savetovanje i podrška

Tondach stručni savetnici su vam na raspolaganju od faze projektovanja do faze realizacije i ostvarenja vaših želja i vizija. Besplatan proračun materijala, kao i pomoć oko projektovanja i izvođenja deo su naše usluge koju Vam pružamo.

Prijavi se za proračun materijala

Saznaj šta ti treba za kvalitetnu gradnju

Zatraži uzorak

Uveri se u kvalitet naših proizvoda

Isprobaj kalkulatore

Okvirna količina materijala je na par klikova od tebe

8. Beskrajne mogućnosti oblikovanja

Tondach klasteri nude široku paletu rešenja kako za moderne, mediteranske, kontinentalne i bezvremenske krovove; savršen su spoj dizajna i funkcionalnosti, klizno letvisanje je optimalno za sanaciju krovova, crep za nagib krova već od 10°, moderan dizajn za sve tipove krovova: sa jednom, dve ili više voda, ali i bezvremenske modele crepa za saniranje zaštićenih kulturnih objekata.

9. Renoviranje

Tondach crepovi različitih formata i oblika pogodni su za renoviranje i rekonstrukcije. 

10. 33 godine garancije

Kvalitet Tondach proizvoda garantovan je sa 33 godine garancije od strane kompanije Wienerberger, ali ako se glineni crepovi postave, koriste i održavaju na ispravan način, mogu trajati i puno duže - čak i 100 godina.

Renoviranje krova Tondach glinenim crepom

 
àüp

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

  • Besplatno savetovanje o izboru materijala
  • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
  • Besplatni proračuni potrebnog materijala

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše predstavnike prodaje.

Tehnička podrška

Kako biste lakše odabrali materijale, saznali više o njihovoj ugradnji, kao i dobili besplatnu specifikaciju materijala za vaš objekat, na raspolaganju vam je naš stručni tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a. 

Povezani artikli