Sistemska rešenja
zidni sistem
fasada na zgradi

Wienerbegrer sistemska rešenja

Zid je puno više od samog bloka - to je sistem proizvoda za spoljašnji omotač objekta, pregradne zidove, međuspratne konstrukcije, zvučnu zaštitu... Krov je mnogo više od samog crepa - to je sistem elemenata i proizvoda koji krov čine dugotrajnim, stabilnim i funkcionalnim, kao što su krovne folije, elementi za ventilaciju, sistemi za zaštitu od nevremena i snega... Fasada je takođe više od same cigle, ona je i vizuelni detalj koji svakom objektu daje jedinstvenost i šarm.

Porotherm zidni sistemi

Porotherm glinena opeka je energetski efikasno, moderno i ekološki prihvatljivo rešenje koje garantuje postojanost i dugotrajnost, zdravu klimu u prostorijama i siguran dom za buduće generacije.

Tondach krovni sistemi

Tondach glineni crep je prirodni proizvod bez hemijskih dodataka. Nudi brojne mogućnosti dizajna jer se proizvodi u širokoj paleti boja i oblika. Visokokvalitetna Tondach sistemska oprema obezbeđuje dugotrajnost i stabilnost vašeg krova.

Terca fasadni sistemi

Terca fasadna opeka pruža zaštitni sloj od vremenskih uticaja i nudi neverovatne kreativne mogućnosti. Bez obzira da li se odlučite za fasadnu ciglu ili listele vaš objekat će biti funkcionalno zaštićen a pored toga jedinstven i lep.

 
àüp

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

  • Besplatno savetovanje o izboru materijala
  • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
  • Besplatni proračuni potrebnog materijala

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše predstavnike prodaje.

Tehnička podrška

Kako biste lakše odabrali materijale, saznali više o njihovoj ugradnji, kao i dobili besplatnu specifikaciju materijala za vaš objekat, na raspolaganju vam je naš stručni tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a.