koraflex hero
koraflex plus dimnjak

Inovativan Tondach sistem opšivanja dimnjaka

Period kada smo dimnjake opšivali limom je iza nas, Tondach krovni sistemi bogatiji su za još jedan inovativan, moderan i lak sistem – Koraflex sistem za opšivanje dimnjaka! Zaboravite probleme koje ste do sada imali, jer uz Koraflex i Koraflex Plus trake dimnjake opšivate lako, brzo i jednostavno. Povrh svega ovaj sistem omogućava i bolju zaštitu od prodora kiše i snega u odnosu na ostale materijale za opšivanje dimnjaka.

Tondach sistem za opšivanje dimnjaka kao deo Tondach krovnih sistema

koraflex trake

U kompaniji Wienerberger svakodnevno se radi na polju inovacija. Krov se posmatra kao jedna celina a sistemi koji omogućavaju dugotrajnost i stabilnost krova olakšavaju i ubrzavaju samu izgradnju. Sem funkcionalnosti, važan element je i vizuelni identitet krova zbog sve viših arhitektonskih zahteva kao i želja i ideja investitora.

Motivisani ovakvim pogledima na krovne konstrukcije, inženjeri kompanije Wienerberger razvijaju mnoga funkcionalna rešenja za krov kako bi se zadovoljile i najzahtevnije potrebe, jednako kao i visoki standardi građevinarstva.

Sem originalnih sistema za izgradnju kvalitetne krovne potkonstrukcije, stavlja se akcenat i na kvalitetno izvođenje sistema za zaštitu od snega, sistema za zaštitu od nevremena a od nedavno na, vrlo aktuelne, sisteme za opšivanje dimnjaka.

Koraflex i Koraflex plus - budućnost opšivanja dimnjaka

koraflex plus trake 3

Tondach sistemi za opšivanje dimnjaka imaju osnovnu svrhu kvalitetnog i sigurnog opšivanja dimnjaka. Uz pomoć Koraflex Plus trake za opšivanje dimnjaka štitite vašu kuću od nepoželjnog prodiranja kiše, snega i prljavštine u potkrovni prostor ali i dobijate jednu vizuelno lepu celinu jer se ove trake mogu pronaći u nekoliko nijansi koje se idealno slažu sa nijansom vašeg Tondach crepa.

Ova visoko fleksibilna traka za zid i dimnjak je idealna za svaku vrstu vremena, izuzetno je izdržljiva, otporna na UV zrake i potpuno se može reciklirati.

Obzirom da je sa donje strane obložena butil lepkom, lake i trajno se pričvršćuje za površinu glinenog Tondach crepa. Zbog svog odličnog faktora istezanja optimalno se stapa sa Tondach crepom. Upotrebom Koraflex Plus trake opšivanje dimnjaka i zabata ćete završiti za oko 50% brže jer se ova traka postavlja lako i jednostavno.

Koraflex sistem za opšivanje dimnjaka sadrži i završnu lajsnu koja će kompletan sistem dopuniti vizuelno i funkcionalno.

 

Prijavi se za proračun materijala

Saznaj šta ti treba za kvalitetnu gradnju

Zatraži uzorak

Uveri se u kvalitet naših proizvoda

Isprobaj kalkulatore

Okvirna količina materijala je na par klikova od tebe

Zašto Koraflex Plus?

 • Postavlja se preko crepa pa štiti od prodora kiše i snega u potkrovni prostor (u odnosu na lim koji se postavlja ispod crepa)
 • Otporna je na UV zrake
 • Jednostavna je za ugradnju i ne zahteva specijalizovane izvođače
 • Dugotrajna je i izdržljiva na razne atmosferske uticaje
 • Otporna je na pucanje
 • Vizuelno se stapa sa krovnom površinom
 • Prijatelj životne sredine
 • Deo je vrhunskog originalnog Tondach krovnog sistema

Ukoliko planirate gradnju ili ste trenutno u procesu renoviranja ili gradnje krova vodite računa da rešenja koja birate budu vrhunska i obezbede vam manje brige i problema u budućnosti. Inovativna Tondach sistemska rešenja za krov su moderna i funkcionalna i pravi su izbor za vas! Nemojte pristajati na kompromire jer, samo je ORIGINAL dovoljno kvalitetan!

Opis proizvoda:
Koraflex Plus


Materijal: PIB
Lepljivost: Celokupna površina zadnje strane pokrivena butilom
Širina: 300mm
Dužina: 5m/rolna
Boje: Crvena, crna, siva
Faktor rastezanja:
Dužinom: cca 70%
Širinom: cca 15%
Gorivost: Class E
Pakovanje: 2 rolne/kutija

Dodaci: završna lajsna - ALU
Dimenzija: 74 mm x 1.5 m
Boja: Crvena/braon, crvena/crna

postavljanje koraflex

Pročitajte još...

Tri hiše, Slovenija

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

 • Besplatno savetovanje o izboru materijala
 • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
 • Besplatni proračuni potrebnog materijala

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše predstavnike prodaje.

Tehnička podrška

Kako biste lakše odabrali materijale, saznali više o njihovoj ugradnji, kao i dobili besplatnu specifikaciju materijala za vaš objekat, na raspolaganju vam je naš stručni tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a.