tondach crep planoton 10

Crep Planoton 10 donosi svedenost forme i punoću kvaliteta

Sa novim tehnologijama smo uspeli da tradicionalni materijal unapredimo u moderan proizvod vrhunskog kvaliteta. Tondach Planoton 10 crep se odlikuje ravnim linijama koje na krovu daju koherentnu i modernu celinu i tako upotpunjuju celokupnu savremenu gradnju XXI veka. Upoznajte se sa našim novim crepom i njegovim karakteristikama!
 
 

Kuća u Sremskim Mihaljevcima Inspira slika 6
Moderan krov sa Planoton 10 crepom!

U korak sa savremenim očekivanjima arhitekture i tržišta!

 

Benefiti gradnje od prirodnih materijala su svima poznati, ali se crep treba ponovo osvetliti na nov i moderan način. Glineni crep kao beskrajna inspiracija i kao gradivni element je nepresušna! Od građenja porodičnih kuća, pa do višestambenih jedinica i javnih prostora – Tondach glineni crep je dao odgovore na zahteve modernih građevina različite namene. 

 

Novi crep Planoton 10 pruža odgovor na sve zahteve koje moderna gradnja postavlja. Naš crep je izrađen od prirodne gline iz održivih izvora. Svedenih linija, velikog formata i dizajna koji omogućava laku i brzu postavku, Planoton 10 postavlja nove standarde u pokrivanju krova!

 

Odabirom Planoton 10 crepa svom domu dajete sofisticirani izgled koji prati savremene tokove u gradnji. Crep Planoton 10 odlikuje se velikim formatom, ravnim i elegantnim linijama, jednostavnom montažom i brzim pokrivanjem celog krova. Zbog svojih dimenzija, oblika i boja crep Planoton 10 je idealan za modernu arhitekturu, a postojani površinski sloj dodat procesom engobiranja, učiniće da crep bude dugotrajan sa bojom koja ne bledi i nije štetna po okolinu.

 

Tondach Planoton 10. Nije stvar prestiža, stvar je stila.

Zašto izabrati Planoton 10 crep?

Izdvajamo najbitnije benefite novog Tondach crepa

 Moderan dizajn velikog formata

 

Dostupan u najtraženijim bojama

 

Dobro poznati Tondach kvalitet

 

 Kompletno rešenje za siguran krov

 

 33 godine garancije

 

 Pogodan za krovove niskih nagiba

Kuća u Sremskim Mihaljevcima Inspira slika 4

Pošaljite nam upit za ponudu!

Ukoliko biste želeli da na svom novom ili renoviranom krovu imate Tondach crep, javite nam se da vam pomognemo! Naš prodajni tim će vas vrlo brzo kontaktirati.

Prijavi se za proračun materijala

Saznaj šta ti treba za kvalitetnu gradnju

Zatraži uzorak

Uveri se u kvalitet naših proizvoda

Isprobaj kalkulatore

Okvirna količina materijala je na par klikova od tebe

Odaberite najbolji proizvod za svoj krov!

Vrhunski crep velikog formata dostupan u različitim bojama! Svaka boja je postojana i dobijena prirodnim procesom engobiranja.

Inspira - Engoba matná terakota - textúra

Zanima Vas cena?

Pošaljite nam upit za ponudu za novi crep 

Tondach Planoton 10

 

RS_MKT_PHO_TON_Planoton 10 objašnjenje

                                    Koje su najveće pogodnosti Tondach Planoton 10 crepa?

Modernost i elegancija  

Tondach Planoton 10 crep nudi moderan izgled s minimalističkim dizajnom. Zahvaljujući svojoj strukturi i korišćenju najsavremenijih metoda pečenja gline s površinskom zaštitom, uz elegantan izgled osigurava optimalnu težinu i izvrsnu mehaničku čvrstoću. Nove tehnologije kao i konstantno unapređivanje proizvodnje dovelo je do realizacije savršenog crepa koji odgovrana na postavljene uslove izgleda i kvaliteta.

 

Nenadmašena brzina postavke

Zbog velikog formata, jednostavnog oblika i jednostavnog dodavanja na krov, postavljanje crepa odvija se znatno brže. Samo 10 crepova je dovoljno za pokrivanje 1m2 krova. Suva montaža, sigurno postavljanje na konstrukciju krova, ali i velika pokrivna površina pojedinačnog crepa rezultirali su efiksanom i sigurnom postavkom. U sve bržem načinu života i zahtevnoj svakodnevici, ušteda vremena pri gradnji se javila kao izazov koji je Wienerberger uspešno rešio!

 

U skladu sa prirodom

Glineni crep Planoton 10 je napravljen od prirodne gline, bez hemijskih dodataka. On upija vlagu tokom letnjih noći i ispušta je u prirodnu sredinu tokom dana tako da bi se moglo reći da diše i time stvara zdravo životno okruženje. Modernu gradnju ne čine samo nova rešenja koja se odražavaju na vizualizaciju objekata u prostoru, već i materijali koji su pažljivo odabrani kako ne bi narušili sklad prirode. 

 

Sistemsko rešenje za krov i garanacija

Stresna potraga za odgovarajućim rešenjima za vaš celi krov je gotova. Tondach nudi sveobuhvatna rešenja za krov, Tondach crep i pripadajuću sistemsku opremu. Ugradnjom svih elemenata, garantovan je kvalitet i kompatibilnost, a dodatnu sigurnost kompletnog Tondach krovnog sistema pruža Tondach garancija! Odaberite celokupno rešenje na jednom mestu, jer ćete time najviše dobiti!

 

Wienerbergerov stručni tim je tu za vas

Sva pitanja i dileme koje se pojave pri postavljanju crepa, rešavaju naše kolege iz profesionalnog prodajnog tima i tima projektno-tehničke podrške. 

Krov koji traje decenijama - Tondach sistemska rešenja

Dobar krov ne sme da pravi kompromise kada je u pitanju kvalitet. Za njegov izbor je potrebno isto toliko da se uloži vremena i pažnje koliko i za zidove građevine.

Sa visokokvalitetnim glinenim crepom iz ponude Wienerbergera, možemo odgovoriti na sve vaše želje i potrebe. Sa svim klimatskim i ekološkim izazovima sa kojima se u XXI veku susrećemo, potreban je krov koji odgovara na ove moderne zahteve a koji je istovremeno kvalitetan, dugotrajan i energetski efikasan. 

Odaberite i idealan Tondach krovni prozor uz Planoton 10!

Pogledajte i kompletan asortiman Tondach krovnih prozora

Tondach krovni prozori upotpuniće svako potkrovlje i uneće svetlo u dom! Wienerberger nudi celokupno i sistemsko rešenje za gradnju. Široka ponuda i kvalitet garantuju da ćete pronaći krovni prozor koji najviše odgovara vašem domu. 

Pogledajte sve modele, dimenzije kao i karakteristike krovnih prozora ovde.

 

Inspira - Engoba matná titánová - textúra

Uradite besplatan proračun materijala!

Na našem sajtu možete pristupiti besplatnom kalkulatoru utroška materijala potrebnog za krov.

Galerija fotografija

Pronađite inspiraciju za vaš dom među fotografijama objekata građenih Wienerberger proizvodima!

Businessman and architect talking about new building projects at a construction site

Dogovorite sastanak 
sa našim tehničkim
timom

Kontaktirajte nas za besplatni proračun materijala, savete o ugradnji i izboru proizvoda i sistema za gradnju.