Biber crijep
House Celovška Slovenia

Sve boje Biber sveta

Odluka o izboru modela ili boje crepa za zgradu koja je u fazi projektovanja puno je jednostavnija kada možete stvoriti realnu sliku pokrivenog krova.
 

Natur

Prirodna boja crepa nastaje prilikom pečenja u procesu spajanja oksida gvožđa i kiseonika. Natur boja odiše stilom koji krovu daje diskretnu lepotu i gracioznost.

Sve boje Biber svijeta

Natur Color

Natur Color boje dodaju novu nijansu prirodnosti. Različite vrste engobiranog crepa za modernu i tradicionalnu arhitekturu. Engoba je mešavina fino mlevene gline i oksida koja se pre pečenja nanosi na suvi proizvod ravnomerno na površinu crepa. Na ovaj način, bez imalo štetnih hemijskih dodataka ostvaruje se širok spektar Nature Color boja. Gornjoj površini crepa daje ekološki prihvatljiv premaz u različitim bojama, a potpuno u skladu sa prirodom. Obuhvata standardnu i nestandardnu paletu boja.

Sve boje Biber svijeta

Color+

Color+ je sličan premaz staklu koji se idealno veže za crep. Proizvodnja je analogna proizvodnji Natur Color boja. Služi za oplemenjivanje gornje površine crepa dajući mu sjajan do visoko sjajan efekat. Obuhvata standardne i nestandardne boje. Nestandardne boje nastaju na temperaturi pečenja od oko 1.050°C pri čemu se glazura rastapa i idealno prijanja na crep. Minerali sadržani u rastopu nestandardnih Color+ boja daju crepu karakterističnu lepotu, ali i visoko vredna svojstva za visoki kvalitet koji traje generacijama.

Sve boje Biber svijeta
Tri hiše, Slovenija

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

  • Besplatno savetovanje o izboru materijala
  • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
  • Besplatni proračuni potrebnog materijala

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše predstavnike prodaje.

Tehnička podrška

Kako biste lakše odabrali materijale, saznali više o njihovoj ugradnji, kao i dobili besplatnu specifikaciju materijala za vaš objekat, na raspolaganju vam je naš stručni tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a.