garancija baner

Lako do Tondach garancije

Kada gradimo novi ili renoviramo postojeći krov važno je da razmišljamo dugoročno. Sem vizuelnog identiteta, oblika i boje crepa vrlo je važno obratiti pažnju na samu funkcionalnost krova. Dugoročnu stabilnost i funkcionalnost krova osiguraćemo upotrebom originalne Tondach sistemske opreme za krov. Ovako sagrađen krov biće dugotrajno stabilan, a to će biti potvrđeno i pisanom Tondach garancijom na crep od čak 33 godine koju obezbeđuje direktno kompanija Wienerberger doo Kanjiža. Imajte na umu da je svaka garancija pouzdana onoliko koliko je i firma koja stoji iza nje. Wienerberger garancija nije reklama već ugovor sa vama sa kojim se kompanija obavezuje da će Vam biti pouzdan partner sledećih 33 godine. 

Da, dobro ste pročitali! 33 godine pisane Tondach garancije na vrhunski Tondach crep!

garancija baner 1

 

Iako je zakonom i standardima propisan mnogo kraći period na ovakvu vrstu proizvoda iz kompanije Wienerberger, kao potvrda vrhunskog kvaliteta proizvoda i sistema, dolazi pisana Tondach garancija od 33 godine.


Uzimajući u obzir da Wienerberger posluje uspešno već 200 godina, očigledno je da ćete, uz pisanu Tondach garanciju, moći mirno da spavate u svom toplom domu uz siguran krov nad glavom.

Prijavi se za proračun materijala

Saznaj šta ti treba za kvalitetnu gradnju

Zatraži uzorak

Uveri se u kvalitet naših proizvoda

Isprobaj kalkulatore

Okvirna količina materijala je na par klikova od tebe

Kako do pisane Tondach garancije?

Garancija baner 2

 

Kupovinom i ugradnjom Tondach krovnih sistema, na mestu prodaje tražite pisanu garanciju overenu od strane kompanije Wienerberger.

Ova garancija obezbeđuje vam 33 godine sigurnosti od momenta kupovine.

Sem navedenog, Wienerberger stručni tehnički tim će vam pomoći da na pravi način napravite kalkulaciju potrebnog materijala i izvršite ugradnju Tondach krovnog sistema.

  • Ukoliko i nastane problem u toku 33 godine budite slobodni da nam se obratite putem e-mail adrese office.rs@wienerberger.com sa kratkim opisom problema ili jednostavno kontaktirajte naše predstavnike prodaje. Budite uvereni da ćemo u najkraćem mogućem roku reagovati i kontaktirati vas kako bi vaš problem što pre bio rešen.

Pročitajte još...

Tri hiše, Slovenija

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

  • Besplatno savetovanje o izboru materijala
  • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
  • Besplatni proračuni potrebnog materijala

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše predstavnike prodaje.

Tehnička podrška

Kako biste lakše odabrali materijale, saznali više o njihovoj ugradnji, kao i dobili besplatnu specifikaciju materijala za vaš objekat, na raspolaganju vam je naš stručni tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a.