big formats hero

Veliki formati glinenog Tondach crepa za vrhunski krov

Tondach glineni crep velikog formata omogućava vam da vaš krov bude moderan i lep a pre svega veoma funkcionalan. Zbog svojih dimenzija odličan je izbor za brzo i jednostavno pokrivanje krova. Paleta trendi nijansi uklopiće se u svako arhitektonsko rešenje. Za večitu eleganciju ili inspirativnu avangardnost, izbor je siguran - Tondach glineni crep velikog formata!

Tondach Twist, Bolero i Rumba-idealan izbor za vaš krov!

veliki formati promocija

U našem okruženju sve su popularniji veliki formati glinenog crepa, kako zbog visokih zahteva moderne arhitekture i kreativnih ideja investitora, tako i zbog jednostavnog i brzog pokrivanja krova. Wienerberger je modelima Tondach Twist, Bolero i Rumba uspeo da zadovolji i ljubitelje klasičnih, svedenih oblika ali i mediteranskih i modernih oblika glinenog crepa.

Visok kvalitet ovih crepova i njihova ekonomičnost (već od 9,2 kom/m2) omogućiće da krov koji izgradite na svom domu traje decenijama a postavljanje crepa ćete završiti u veoma kratkom roku. Sem toga, paleta nijansi omogućuje maksimalnu kreativnu slobodu, kako za klasične, tako i za neverovatno moderne objekte. 

Ovi crepovi su pogodni i za niže nagibe krova sa postavljenom kvalitetnom potkonstrukcijom sa posebnim zahtevima.

 

 

1. Tondach Twist

Ukoliko želite da imate krov koji je potpuno drugačiji od svih drugih a opet, toliko lep, moderan i kvalitetan, Tondach Twist je crep koji će sve ovo objediniti. Veliki format ovog crepa, kao i klizno letvisanje izgradnju krova čine brzom i jednostavnom. Poletna površina ovog crepa kao i širok izbor nijansi savršeno se uklapaju u sve vrste objekata.

 

 

2. Tondach Rumba

Izborom ovog crepa stećićete utisak kao da vaš krov pleše. Razigrana površina crepa Tondach Rumba učiniće vaš krov interesantnim i posebnim a kvalitet i trajnost ovog crepa nisu upitni. Pripada mediteranskim oblicima crepa a dolazi kako u toplim, prirodnim nijansama, tako i u modernim tamnim. Veliki format i mogućnost kliznog letvisanja olakšavaju i ubrzavaju posao izgradnje krova.

 

 

3. Tondach Bolero

Za klasičnu i modernu arhitekturu, za sve stilove i vizije. Veliki format crepa Tondach Bolero i mogućnost kliznog letvisanja obezbeđuju brži završetak izgradnje krova kao i kvalitetan, stabilan i trajan krov. Tamne nijanse ovog crepa plene poglede i savršeno odgovaraju visokim standardima arhitekture.

 

Prednosti pokrivanja krova velikim formatom crepa

  • manji utrošak drvene građe i njeno brže postavljanje
  • brzo i jednostavno pokrivanje zbog manjeg utroška po m2
  • manja ukupna težina krovnog pokrivača a samim tim i manje opterećenje na drvenu konstrukciju
  • moderan izgled krova
  • garancija na kvalitet 33 godine.

 

Veliki format Tondach crepa

Za brzo, lako i jednostavno pokrivanje krova

Tondach krovni sistemi su idealan izbor ukoliko razmišljate o funkcionalnom, modernom i trajnom krovu. Veliki formati crepa kao što su Tondach Twist, Bolero i Rumba nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Zašto glineni proizvodi?

1. Glina je prirodan i zdrav materijal

2. Krov prekriven glinenim crepom bukvalno "diše"

3. Glina je dugotrajan i otporan materijal (procenjuje se da je trajnost glinenog crepa čak i iznad 100 godina)

4.Glineni crep se može reciklirati

5. Glineni crep je otporan na razne vremenske uticaje

 

 

Bird view from 3 family houses in Slovenia

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

  • Besplatno savetovanje o izboru materijala
  • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
  • Besplatni proračuni potrebnog materijala

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše predstavnike prodaje.

Tehnička podrška

Kako biste lakše odabrali materijale, saznali više o njihovoj ugradnji, kao i dobili besplatnu specifikaciju materijala za vaš objekat, na raspolaganju vam je naš stručni tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a.