Dodatna sigurnost uz Tondach krovnu opremu
Urban roofers applying roof underlay sheet wearing hard hat and safety jacket brick chimney
Roofer applying Alu-Grip Rol ridge and hip roll on ridge with bare hands

Potpuna sigurnost uz Tondach sistemsku opremu

Budite potpuno sigurni da će vaš krov trajati godinama, stabilan, kvalitetan i otporan na razne vremenske neprilike uz upotrebu Tondach sveobuhvatne sistemske opreme!

Novi izazovi u izgradnji

Wienerberger nastoji da zadovolji sve više standarde izgradnje, što se postiže konstantnim inovacijamaSvakodnevnim razvojem sistemskih rešenja, trudimo se da budemo korak ispred svih!

Sigurnost za potkrovlje

Inovativne Tondach krovne folije su rešenje za sekundarni krov. Visoko paropropusne, vodo-vetro nepropusne troslojne krovne folije napravljene su od vrhunskih materijala i obezbeđuju maksimalnu sigurnost i isplativost. Takođe, Tondach krovne folije otporne su na UV zraćenje.

Osvetljenje tavana i izlazi na krov

Za potrebe osvetljavanja mračnih prostorija Tondach nudi asortiman vrlo elegantnih rešenja krovnih prozora i izlaza na krov.

Krovni prodori i ventilacija

Tondach sistemsko rešenje je sastavljeno od nekoliko delova, tačnije od cevi, crepa, fleksibilnog creva i manžetne. Glavne karakteristike su da trajno štiti od prolaska vode kod krovnih prodora, ventilacija se nalazi sa spoljašnje strane krova pa je neprimetna i diskretna. Ventilacioni set ima izlaz vazduha kroz otvor površine preseka od 150cm2, dok je priključak na hidroizolaciju vetro i vazduho-nepropustan.

Rešenja za slemene, greben, ventilaciju krova i zaštitu od ptica

Tondach nudi sigurna i pouzdana rešenja za sleme i greben krova, osiguravajući bitnu stvar, a to je disanje krova. Žlebnjaci se homogeno uklapaju u vizuelni identitet krova dok slemeno grebeni elementi pouzdano rešavaju probleme s vlagom.  

Spoljašnje krovne linije

Poznato je da su sleme i ivice krova najizloženiji udarima jakih vetrova i drugim vremenskim nepogodama. Zbog toga je Wienerberger razvio Tondach keramičku opremu, početne i završne crepove, koji su savršeno i sigurno rešenje protiv kiše i snega.

Zaštita od jakih vetrova

Zaštitite svoj krov uz Tondach kopči protiv nevremena, koje Vam garantuju sigurnost po najnovijim građevinskim normama.

 

Zaštita od padanja snega sa krova

Tondach snegobrani i dodatna oprema obezbeđuju sigurnost i ometaju nekontrolisano padanje snega sa krova. Snegobrani se harmonično i neprimetno integrišu na crep, pri čemu ne narušavaju izgled krova.

 
àüp

Od ideje do realizacije

Wienerberger tehnička podrška

Mi možemo da vam pomognemo da sagradite željeni objekat!

  • Besplatno savetovanje o izboru materijala
  • Besplatno savetovanje o ugradnji materijala
  • Besplatni proračuni potrebnog materijala

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše predstavnike prodaje.

Tehnička podrška

Kako biste lakše odabrali materijale, saznali više o njihovoj ugradnji, kao i dobili besplatnu specifikaciju materijala za vaš objekat, na raspolaganju vam je naš stručni tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a. 

Povezani artikli