Semmelrock CAD planiranje

CAD planiranje

Napravite realnu sliku svog projekta


Pomoću CAD planiranja možete dobiti sliku vaše planirane površine s bilo kojom kombinacijom behatona i ostalih proizvoda iz našeg asortimana.

Prilikom kupovine Semmelrock proizvoda, poklanjamo CAD- nacrt Vaše površine sa behatonom i njegovom šemom polaganja koje Vi odaberete.

Dobićete tlocrt Vaše površine i jednostavnu vizualizaciju u boji sa okvirnom potrebnom količinom željenog behatona. Na temelju Vašeg CAD- plana možete vrlo verno videti sliku površine i lakše doneti odluku o vrsti behatona. Istovremeno plan će Vam poslužiti kao pomoć kod postavljanja behatona.

Evo kako to funkcioniše:
Pošaljite nam e-mail sa zahtevom za CAD planiranje, napišite sve svoje želje kao i željeni proizvod. Fotografije tog prostora s okruženjem su, takođe, poželjne i obavezno nacrt površine. Pazite da su mere na nacrtu tačne jer od toga zavisi specifikacija i isporuka proizvoda.

SEMMELROCK Stein+Design d.o.o.


Vaš pristanak može se povući u bilo kom trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail adresu office.rs@wienerberger.com. Zakonitost obrade Vaših podataka pre povlačenja pristanka ostaje nedirnuta. Za sve pojedinosti o arhiviranju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših ličnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.

Rukovalac podataka: Wienerberger doo Kanjiža

Subotički put 57

24420 Kanjiža

office.rs@wienerberger.com

Kontakt podaci službenika za zaštitu ličnih podataka:

+38124 873-303

Svrha obrade: Direktni marketing

U svakom momentu možete zatražiti pristup, ispravku, brisanje, prenos i ograničenje obrade kao i prigovor na obradu ličnih podataka. Molimo Vas da takve zahteve kao i sva druga pitanja pošaljete na office.rs@wienerberger.com. Van navedenih prava, možete poslati prigovor i Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka od ličnosti. 

Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 15, Beograd 11000 Srbija.

Telefon: +38111 3408 900