SemDrain kanalica

SemDrain® kanali za atmosfersko odvodnjavanje

Koji SemDrain proizvod odabrati?

Uradi sam ili SemDrain® DIY kanali za odvodnjavanje dostupni su u dve dimenzije, 50x100x1000 i 100x100x1000 (svetli otvor) i pogodne su za površine koje koriste pešaci i biciklisti, zelene i baštenske površine, školska dvorišta.

Odvodni kanali za veće klase nosivosti, B125 i C250, dostupni su u dimenziji 100x100x1000 (svetli otvor) te su pogodni za pešačke i vozne površine, parkirališta kao i za zaustavne trake puta po kojima se ne vozi.

 

Koju rešetku odabrati?

Rešetke za odvodne kanale izrađene su od različitih materijala i zahvaljujući tome mogu se prilagoditi različitim potrebama i zahtevima. Mogu se koristiti i u različitim sektorima i okruženjima, kao što su dvorištai ili površine u industrijskim sektorima, gde su korozivne materije česte.

Rešetke su naizloženiji delovi kanala za odvodnjavanje, stoga moraju biti u stanju da izdrže spoljašnja opterećenja i naprezanja.

Opterećenja su razvrstana prema normi EN 1433, koja, takođe, definiše karakteristike i parametre koje rešetke moraju imati, a samim tim i standard opterećenju koje mogu izdržati.

Dodatna oprema koja upotpunjuje sistem odvodnjavanja:

  • Čeoni poklopac
  • Čeoni poklopac s izlivom
  • Izlivi za čeoni poklopac
  • Četvorosmerni priključak za DIY kanale za odvodnjavanje
  • Adapter za vertikalni priključak na priključnu cev
  • SemDrain® Drainbox ili sabirno okno

SemDrain modeli

SemDrain kanalice za linijsko odvodnjavanje

Uradi sam ili DIY SemDrain® polipropilenski kanali za atmosfersko odvodnjavanje sa različitim klasama nosivosti. Pogledajte ovde kompletnu ponudu kao i sve informacije u vezi sa karakteristikama proizvoda.

Više

SemDrain dodatna oprema

Pronađite ovde sve SemDrain® dodatne delove za kanalice. Od različitih čeonih poklopaca, do izliva i vertikalnih priključaka. 

Više

SemDrain

Pošaljite nam upit za ponudu!

Ukoliko biste želeli da na vašim spoljašnim popločanim površinama imate praktične i lako ugradive kanale za kišnicu, javite nam se da vam pomognemo! Naš prodajni tim će vas vrlo brzo kontaktirati.