SemDrain kanalica

SemDrain® kanali za atmosfersko odvodnjavanje

Koji SemDrain proizvod odabrati?

Uradi sam ili SemDrain® DIY kanali za odvodnjavanje dostupni su u dve dimenzije, 50x100x1000 i 100x100x1000 (svetli otvor) i pogodne su za površine koje koriste pešaci i biciklisti, zelene i baštenske površine, školska dvorišta.

Odvodni kanali za veće klase nosivosti, B125 i C250, dostupni su u dimenziji 100x100x1000 (svetli otvor) te su pogodni za pešačke i vozne površine, parkirališta kao i za zaustavne trake puta po kojima se ne vozi.

 

Koju rešetku odabrati?

Rešetke za odvodne kanale izrađene su od različitih materijala i zahvaljujući tome mogu se prilagoditi različitim potrebama i zahtevima. Mogu se koristiti i u različitim sektorima i okruženjima, kao što su dvorištai ili površine u industrijskim sektorima, gde su korozivne materije česte.

Rešetke su naizloženiji delovi kanala za odvodnjavanje, stoga moraju biti u stanju da izdrže spoljašnja opterećenja i naprezanja.

Opterećenja su razvrstana prema normi EN 1433, koja, takođe, definiše karakteristike i parametre koje rešetke moraju imati, a samim tim i standard opterećenju koje mogu izdržati.

Dodatna oprema koja upotpunjuje sistem odvodnjavanja:

  • Čeoni poklopac
  • Čeoni poklopac s izlivom
  • Izlivi za čeoni poklopac
  • Četvorosmerni priključak za DIY kanale za odvodnjavanje
  • Adapter za vertikalni priključak na priključnu cev
  • SemDrain® Drainbox ili sabirno okno

SemDrain modeli

SemDrain A15

Uradi sam ili DIY SemDrain® polipropilenski kanali za atmosfersko odvodnjavanje sa već ugrađenom pocinkovano čeličnom rešetkom za površine koje koriste isključivo pešaci i biciklisti.

Više

SemDrain B125

Polipropilenski SemDrain® kanali za atmosfersko odvodnjavanje klase nosivosti B125 prikladni su za površine koje koriste pešaci i biciklisti kao i za parkirališta ličnih automobila.

Više

SemDrain C250

SemDrain® C250 polipropilenski kanali za odvodnjavanje sa PAGF (poliamid ojačan staklenim vlaknima) rešetkom sadrže unapred postavljene bočne priključke.

Više

SemDrain

Pošaljite nam upit za ponudu!

Ukoliko biste želeli da na vašim spoljašnim popločanim površinama imate praktične i lako ugradive kanale za kišnicu, javite nam se da vam pomognemo! Naš prodajni tim će vas vrlo brzo kontaktirati.