Baksteenfabriek
Bakstenen persen
Kleigroeve

O Wienerbergeru

Man in suit comparing roof tiles in unfinished building surrounded by bare brickwork

Grupacija

Wienerberger je najveći svjetski proizvođač opeke i fasadne opeke, tržišni lider krovnog glinenog crijepa u Europi te betonskih ploča i opločnika u srednjoj i istočnoj Europi.

Dio smo poslovne jedinice Clay Building Materials Europe (CBME) koji je prisutan u 31 zemlji u Europi te u Kini, Indiji i SAD-u. Sveukupno broji više od 10.200 zaposlenika i posjeduje 227 pogona u 27 zemalja.

Najveći smo svjetski proizvođač glinenih blokova, a osim toga jedini smo multinacionalni proizvođač glinenih blokova za zidove, fasadne opeke, plastičnih i keramičkih cijevnih sustava, kao i betonskih i glinenih opločnika.

Saznajte više

Factory worker operating robotic arm with remote control unit

Misija, vizija i vrijednosti

Naš je cilj stvoriti trajne vrijednosti prirodnim proizvodima.

Gradimo svoju budućnost na čvrstom temelju iskustva i znanja koji se zasnivaju na dugogodišnjoj tradiciji poduzeća. Naš uspjeh čine naši djelatnici koji se ponašaju i djeluju kao poduzetnici.

Pratimo stalni, dugoročno orijentirani razvoj i dinamično reagiramo na izazove okruženja. Snažno smo povezani s prirodom i trajnim proizvodima, a isto tako smo otvoreni za nova znanja i razvitak inovativnih rješenja.

 

Business man sitting at office desk with laptop comparing financial data from newspaper

Zaštita podataka

Baza podataka korisnika

Naša misija je zaštititi Vaše podatke i privatnost te, zbog toga, tijekom našeg poslovanja uvijek vodimo brigu o navedenom.

Pronađite informacije o vrsti podataka o Wienerbergeru koje možete pronaći na našim web stranicama te za koju svrhu se oni mogu koristiti.

Pročitajte više

 

 

Front showroom Kortrijk

Informacije o poslovanju

Opći uvjeti poslovanja tvrtke Wienerberger, Ilovac d.d., D.Pokupje 2, HR-47000 Karlovac.

1. Isporuka proizvoda

2. Kvaliteta proizvoda

3. Reklamacije

4. Cjenik proizvoda

5. Obveze plaćanja kupca 

Foundry Mews, single-family housing and studio workspaces with facing bricks and paving bricks, Brick Award Nominee 2018; Project Orange; Photo: Jack Hobhouse

Prijava na newsletter