KOMPANIJA WIENERBERGER GENERALNI SPONZOR MEĐUNARODNOG SAJMA GRAĐEVINARSTVA

Na 46. po redu Međunarodnom sajmu građevinarstva (SEEBBE), koji će se održati do 27. do 30. aprila u Beogradu, naša kompanija će na najvećem štandu do sada nastupiti kao generalni sponzor. 

Specijalizovana manifestacija građevinske industrije tokom četiri dana pružiće uvid u niz novih trendova i tehnologija, obuhvatajući sve oblasti građevinarstva, od istraživanja terena i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata. Izlagački program obuhvatiće proizvode i usluge, od postavljanja podnih obloga kao što su keramičke i betonske ploče do pokrivanja krova najkvalitetnijim i najmodernijim sistemskim rešenjima. Ekološki materijali, izvori obnovljive energije i gradnja i dizajn koji su u harmoniji sa prirodnim okruženjem, sve su interesantniji za struku i posetioce ovakvih manifestacija.

 

Posetioci će tokom četiri dana imati prilike da uživaju u nezamenljivoj sajamskoj atmosferi, kao i da se bliže upoznaju sa sistemima za uređenje dvorišta (Behaton i ploče za popločavanje Semmelrock), inovativnim sistemima zidanja bez maltera (Termo blokovi vrhunskih izolacionih sredstava Porotherm), sistemima cevi, grejanja, hlađenja i regulacije voda (plastične i keramičke cevi Pipelife), fasadnim sistemima klinker kvaliteta (fasadne listele i cigle Terca), krovnim sistemima (glineni crep vrhunskog kvaliteta kao i sistemska oprema za krov Tondach), kao i Tondach krovnim prozorima izuzetnih karakteristika.  Važan aspekt našeg poslovanja predstavlja održivost, pri čemu naša kompanija ispunjava najviše standarde u pogledu efikasnosti i uticaja na životnu sredinu, te ćemo posetiocima predstaviti brojne ekološke proizvode vrhunskog kvaliteta.

 

Tokom sajamskih dana svim učesnicima i poslovnim posetiocima na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, kao i usluga B2B sastanaka, a sve novitete i uključenja uživo mogu se pratiti na našim digitalnim kanalima. 

Prijavi se za proračun materijala

Saznaj šta ti treba za kvalitetnu gradnju

Zatraži uzorak

Uveri se u kvalitet naših proizvoda

Isprobaj kalkulatore

Okvirna količina materijala je na par klikova od tebe

Inspirišite se

Pogledajte galeriju referentnih objekata i inspirišite se. Samo za vas smo odabrali neke od najlepših objekata širom sveta koji su građeni Wienerberger proizvodima.

Productfinder, Vertriebsapp

Prijavite se na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a. 

Naši servisi i alati

Prodajna područja

Za sve informacije u vezi nabavke Wienerberger proizvoda kontaktirajte naše predstavnike prodaje.

Tehnička podrška

Kako biste lakše odabrali materijale, saznali više o njihovoj ugradnji, kao i dobili besplatnu specifikaciju materijala za vaš objekat, na raspolaganju vam je naš stručni tehnički tim.

Prijava na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a.