Upit za ponudu za Semmelrock proizvode

Ukoliko ste se odlučili da svoje dvorište ili kolski prilaz ukrasite Semmelrock behatonom, pošaljite nam upit kako bismo Vam pomogli da na najlakši način kupite traženi Semmelrock proizvod!

Vaš pristanak može se povući u bilo kom trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail adresu office.rs@wienerberger.com. Zakonitost obrade Vaših podataka pre povlačenja pristanka ostaje nedirnuta. Za sve pojedinosti o arhiviranju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših ličnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.

Rukovalac podataka: Wienerberger doo Kanjiža

Subotički put 57

24420 Kanjiža

office.rs@wienerberger.com

Kontakt podaci službenika za zaštitu ličnih podataka:

+38124 873-303

Svrha obrade: Direktni marketing

U svakom momentu možete zatražiti pristup, ispravku, brisanje, prenos i ograničenje obrade kao i prigovor na obradu ličnih podataka. Molimo Vas da takve zahteve kao i sva druga pitanja pošaljete na office.rs@wienerberger.com. Van navedenih prava, možete poslati prigovor i Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka od ličnosti. 

Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 15, Beograd 11000 Srbija.

Telefon: +38111 3408 900

 

Productfinder, Vertriebsapp

Prijavite se na Newsletter

Prijavite se na Wienrberger Newsletter i budite u toku! Na e-mail adresu ćete povremo dobijati informacije o aktuelnim temama i novostima iz Wienerberger-a.