Factory worker locking out machine with LOTOTO safety hasp

HSE Saradnik

S ciljem osnaživanja tima tražimo motivisanu, komunikativnu  i vedru osobu, otvorenu za timski rad i usvajanje novih znanja i veština u dinamičnom radnom okruženju.

HSE Saradnik (ž/m)

Vaše kompetencije

  • Potrebna vrsta stručne spreme: Tehničko-tehnološke nauke, Prirodno-matematičke nauke
  • Potreban stepen stručne spreme: VII
  • Šest meseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
  • Položen stručni ispit za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu
  • Položen stručni ispit za obavljanje poslova zaštite od požara
  • Znanje engleskog jezika
  • Znanje mađarskog jezija (Poželjan uslov)
  • BZR licenca (Poželjan uslov)

Vaše odgovornosti

 

-       Primenjuje propise iz akta iz oblasti HSE (aspekt: bezbednost i zdravlje na radu, zaštita od požara, zaštita životne sredine)  i prati njihovu promenu.

-       Identifikuje potrebe, predloge nabavke i Budžeta HSE, izrađuje Planove iz oblasti HSE i prati njihovu realizaciju.

-       Učestvuje u izradi periodičnih, redovnih i vanrednih izveštaja iz oblasti HSE, statistika i analize podataka, definisanih zakonskom regulativom i internim dokumentima.

-       Odgovara za primenu mera HSE u svom domenu odgovornosti, saglasno zakonskoj regulativi.

-       Neposredno izrađuje periodične, redovne i vanredne izveštaja iz oblasti HSE, statistike i analize podataka, definisane zakonskom regulativom i internim dokumentima.

-       Operativno učestvuje u procesima izbora, korišćenja i održavanja sredstava rada, opasnih materija i LZO.

-       Učestvuje u nadzoru i revizijama projektno-tehničke dokumentacije, kao i postupcima nadzora investicionih projekata, sa aspekta HSE.

-       Sprovodi kontrolu primene mera HSE prilikom angažovanja izvođača, zasnovanih na internim procedurama, primerima najbolje prakse i pravno definisanim okvirima.

-       Učestvuje u davanju stručnog mišljenja pri reviziji projektno-tehničke dokumentacije, kao i postupaka ekspertize postupaka nabavke iz oblasti HSE, na korporativnom nivou.

Popuni formular i prijavi se!

Polja označena zvezdicom su obavezna za popunjavanje.

Ograničena veličina datoteke 5MB. Dozvoljene ekstenzije doc,docx,pdf.

Vaš pristanak može se povući u bilo kom trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje u Newsletteru ili slanjem zahtjeva na e-mail adresu office.rs@wienerberger.com. Zakonitost obrade Vaših podataka pre povlačenja pristanka ostaje nedirnuta. Za sve pojedinosti o arhiviranju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe vaših ličnih podataka, upućujemo na naša Pravila o privatnosti.

** upisivanje broja telefona nije obavezno, popunjavanjem ove opcije stičete mogućnost da Vas informišemo o novostima iz kompanije putem besplatnog SMS-a